Vtipy z divokého západu

04.02.2009 15:03

Trocha humoru z divokého západu

 

 

Přijde kovboj do hospody vytasí kolt a ustřelí druhému kovbojovi klobouk a zarve Im Jack!!!!! Přijde druhy kovboj do hospody a ustřelí tomu samému kovbojovi cigaro a zařve Im Bill!!!! Přijde třetí kovboj do hospody a zastřeli kovboje a řekne Im soory.

 

Indiáni přepadli dostavník a náčelník říká: "Všechny ženy povraždit a muže znásilnit." Jeden z komancu se ozve "Ale náčelníku, nepopletl jsi to?" A jeden z přepadených v růžové košilce praví medovým hlasem: "Božinku, a co ty do toho kecaš, jsi snad náčelník?"

 

Dva pistolníci vejdou do saloonu a jeden říká druhému:

Vidíš toho vousatého támhle?? Kterého? Tam jsou všichni vousatí.

Toho, co má modrou košili. Ale mají všichni modré košile.

Ten, má tu cigaretu. Tam všichni kouří.

První se naštve, a tak vezme pistoli a zastřelí všechny kromě jednoho a říká: Už víš kterej?? Jo a co je s ním?? Toho bych nejraději zastřelil.

 

To takhle jednou přijde sheriff do saloonu a vidí na zemi mrtvého muže.
Ptá se tedy barmana:
"Hráč?"
"Jo."
"Falešnej?"
"Jo."
"Poker?"
"Ne, housle."

 

Na divokém západě příjde kovboj do hospody a objedná si nejlepší whiskey. Barman mu ji naleje, kovboj jen vyplivne, že chce něco silnějšího. Barman vykoná jeho požadavek, ale kovboj opět vyplivne,ať už mu naleje něco pořádnýho. Barman se naštve a do sklenice mu naleje kyselinu sírovou. Tu kovboj do sebe kopne, zaplatí a odejde. Za chvíli přiběhne celý rozzuřený a ptá se, co mu to ten barman nalil, protože když si odplivl na koně, zůstaly z něj jen podkovy!

 

Indiáni se přijdou za šamanem zeptat, jestli bude tuhá zima. Šaman rozhodí kamínky, podívá se na ně a řekne: „Nevím, Velký Manitou mlčí. Ale pro jistotu štípejte dříví.”
Tak indiáni odejdou, štípají dříví, ale za týden se přijdou zeptat znova. Šaman tedy zase rozhodí kamínky a povídá: „Nevím, Velký Manitou stále mlčí. Ale pro jistotu štípejte dříví.”
Indiáni zase odejdou a štípají dříví, ale šamanovi už je to blbý, a tak se jde zeptat na meteorologickou stanici, jaká ta zima bude. A tam mu odpoví: „My nevíme, ale asi pořádně tuhá. Indiáni už čtrnáct dní štípají dříví.”

 

„Nechtěl byste si založit obchod s kuchyňskými potřebami?” navrhl užaslému kovbojovi turista.
 „Co to je za pitomé žerty?!” rozčílí se pistolník.
 „No, máte k tomu skvělé předpoklady - slyšel jsem, že stačí zmáčknout kohoutek a ze všeho, na co ukážete, je cedník...”

 

Na divokém Západě chytnou dva zloděje krav a odsoudí je k trestu smrti oběšením. Najdou u řeky strom, přehodí přes větev lano, větev se ulomí, první spadne nezraněn do řeky a dostane milost. Druhý prosí: „Můžete mi najít nějakou silnější větev, já neumím plavat!”

 

Jak Indián přijde na to, že v řece není voda?

Práší se mu za pádlem.

 

V Arizoně se ptá kovboj starého rančera: „Prosím vás, když půjdu přes váš pozemek, stihnu vlak v 14:30?”

„Samozřejmě,” ujistí ho starý Arizoňan, „a když potkáte mé býky, stihnete i ten ve 14:00!”